Simulare a unui grav accident rutier cu morti, pe DN 2E, intre Cornu Luncii si Braiesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie cu victime „va avea loc” miercuri, înainte de orele prânzului, în apropiere de localitatea suceveană Berchişeşti.

Nu este o premoniţie, ci un amplu exerciţiu de simulare a unui accident rutier foarte grav. Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Adrian Popescu, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava organizează această simulare în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, respectiv Detaşamentul din Fălticeni.

La locul accidentului, vor veni echipaje de ambulanţe ale staţiei din Suceava, substaţiile din Fălticeni, Gura Humorului şi modului SMURD dar şi autospeciala de descarcerare Fălticeni. „Facem apel către cetăţenii din zona unde va avea loc simularea, să nu se sperie. Va fi o desfăşurare destul de amplă”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Suceava.

„Accidentul” se va petrece pe drumul naţional DN 2E între localităţile Capu Codrului – Brăieşti, km 23, la ora 11 şi 15 min.


Intră acum și în grupul de