Patru tineri cu fețele acoperite au pătruns într-un apartament din Rădăuți forțând ușa și a agresat un cuplu de tineri. Poliția i-a identificat după o lună și i-a trimis în arest


Intră acum și în grupul de

Poliția Rădăuți a identificat după o lună patru tineri care au pătruns într-un apartament cu fețele acoperite, au agresat un cuplu și au furat un telefon mobil.

Totul a început la data de 24 octombrie 2023, ora 03:10, când Poliția Municipiului Rădăuți a fost alertată prin 112 de către o femeie că în locuința sa au intrat persoane necunoscute, care l-au agresat și tâlhărit pe iubitul ei.

Femeia împreună cu iubitul ei de 22 de ani din Ulma locuiau de circa cinci luni împreună într-un apartament închiriat în Rădăuți.

În noaptea respectivă, mai multe persoane cu fețele acoperite au pătruns în apartament forțând ușa și agresând cuplul. Femeia a fost imobilizată, iar bărbatul a fost agresat fizic. Agresorii au părăsit locuința luând cu ei doar un telefon mobil, fără a sustrage alte bunuri sau valori.

În urma unei investigații polițiștii au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, bănuiți de comiterea faptei. La data de 22 noiembrie 2023, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare la locuințele celor patru suspecți și la un imobil din Rădăuți, identificându-i și aducându-i la sediul Poliției Municipiului Rădăuți.

În timpul perchezițiilor, au fost ridicate obiecte relevante pentru caz, precum și sume de bani și alte obiecte care prezintă suspiciuni de implicare în fapte ilicite. Ulterior, pe numele celor patru au fost emise mandate de aducere, aceștia fiind conduși la sediul poliției.

În urma audierilor și a investigațiilor, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor patru bărbați, sub acuzația de tentativă la infracțiunea de „tâlhărie calificată”. Aceștia urmează să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă. Cei patru suspecți au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava, urmând să răspundă în fața legii pentru faptele lor violente.  


Intră acum și în grupul de