A incercat sa fuga de politisti dupa ce a spart o masina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din municipiul Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de către organele de ordine chiar în timp ce încerca să fugă cu bunurile furate dintr-un autoturism.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, la ora 02:40, când suceveanul a fost observat de o patrulă mixtă de siguranţă publică în zona centrală a oraşului având mai multe bunuri ascunse sub haina cu care era îmbrăcat şi încercând să evite întâlnirea cu poliţiştii.

În momentul în care a fost somat să se oprească, tânărul a luat-o la fugă astfel că pentru prinderea lui a fost solicitat ajutorul a încă două patrule din zone învecinate.

Asupra sa au fost găsite o staţie radio emisie-recepţie pentru auto şi un CD player cu interfaţă detaşabilă.

Conform poliţiştilor, hoţul „a declarat iniţial că bunurile găsite asupra sa au fost cumpărate de la un prieten cu suma de 300 lei, dar în timpul cercetărilor pe str. Mihai Viteazu, a fost depistat un autoturism având uşa faţă stângă deschisă, iar din interior s-a constatat sustragerea radiocasetofonului şi a staţiei de emisie recepţie.”

Chiar dacă prejudiciul a fost recuperat în totalitate, tânărul s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de