Asfaltarea strazilor sucevene suporta o noua amanare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Arterele de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ vor fi nevoite să mai aştepte până când vor intra în programul de reabilitare până la o dată ce nu se cunoaşte deocamdată cu exactitate.

Campania de reabilitare a străzilor trebuia demarată în forţă, conform conducerii municipalităţii, pe parcursul săptămânii trecute, dar constructorii au solicitat amânarea lucrărilor deoarece nu funcţionau staţiile de producere a asfaltului.

Între timp, staţiile au fost pornite dar, în cadrul comandamentului organizat de Primărie marţi dimineaţă, şefii de şantier au spus că este nevoie de o nouă amânare deoarece temperaturile înregistrate nu permit lucrări de asfaltare.

“Săptămâna trecută nu funcţionau staţiile de asfalt, iar acum se pare că vremea este împotriva noastră” a declarat edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, adăugând că “aşteptăm să se încălzească şi în cele din urmă să putem repara străzile. Nu vreau să fiu avocatul specialiştilor pentru că lucrările de reparaţii lasă de dorit, dar deocamdată nu se poate interveni”.


Intră acum și în grupul de