Dupa ce s-a trezit fara telefon, i s-au cerut bani pentru cartela (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru a-şi recupera cartela telefonului care tocmai îi fusese furat, un tânăr de 21 de ani din comuna Horodnic de Sus s-a trezit că mai trebuie să plătească suma de 50 de lei.

Totul s-a petrecut pe parcursul zilei de marţi când păgubitul, conducător auto la o societate comercială din Marginea, s-a trezit că din autoutilitara de serviciu i-a fost furat telefonul mobil şi suma de 300 de lei.

Conform declaraţiilor agentului şef principal, Mihai Hurjui, din cadrul IPJ Suceava “partea vătămată a sunat la numărul telefonului sustrs raspunzând autorii furtului care i-au solicitat suma de 50 de lei pentru a i se restitui cartela”.

Mai mult, tânărul a fost atenţionat să se prezinte singur, la ora 15:00, la sensul giratoriu din municipiul Rădăuţi, în caz contrar fiind ameninţat cu bătaia.

“Lucrătorii Poliţiei municipiului Rădăuţi, au procedat la capcanarea sumei de 50 lei solicitată de autori şi la prinderea în flagrant a grupului constituit din doi minori de 13 şi 16 ani, din comuna Dorneşti, ambii elevi şi sportivi la Clubul Şcolar Rădăuţi şi unul de 16 ani, din municipiul Bucureşti, elev la Şcoala Sportivă < Doamna Chiajna >, care locuiesc în aceeaşi cameră la internatul Şcolii Sportive Rădăuţi”, a mai adăugat Mihai Hurjui.

După restituirea bunurilor furate părţii vătămate, poliţiştii au început cercetările asupra celor trei autori pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt şi şantaj.


Intră acum și în grupul de