Prins facand trafic cu tigari de politistii rutieri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani din municipiul Rădăuţi s-a ales cu o amendă usturătoare şi fără maşina proprietate, după ce a fost prins făcând trafic cu ţigări de contrabandă de poliţiştii rutieri.

Şoferul a fost oprit pentru control, joi în jurul prânzului, de un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului – Biroul Poliţiei Rutiere pe strada Grigore Alexandru Ghica din Suceava.

În momentul în care s-a trecut la verificarea sumară a interiorului maşinii, poliţiştii au găsit depozitate nu mai puţin de 2.590 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 26.000 de lei.

Întrebat despre documentele de provenienţă, şoferul a dat din umeri neputând prezenta actele de deţinere a acestora.

Conform IPJ Suceava “în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de transport de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că sunt din contrabandă şi deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării”.

Mai mult, autoturismul în valoare aproximativă de 8.000 de lei a fost confiscate, fiind sigilat şi depus în curtea IPJ Suceava.

Şoferul traficant a stat şi el în arestul aceleaşi instituţii pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de