A fost dat de gol de ranile suferite


Intră acum și în grupul de

Un şofer din localitatea Bogdăneşti, judeţul Suceava, a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce, încercând să scape de răspundere, a fugit de la locul accidentului pe care l-a produs dar, a fost dat de gol de rănile suferite în timpul acestuia, după ce s-a prezentat la spital.

Incidentul a avut loc pe parcursul zilei de marţi, în apropierea intersecţiei cu strada Petru Rareş, când nu mai puţin de patru autoturisme au fost implicate într-un eveniment rutier.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, “totul s-a întâmplat când şoferul unui autovehicul înmatriculat în Franta, pe strada Calea Unirii, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi ca urmare a vitezei excesive, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autovehicul înmatriculat în Austria, pe care l-a proiectat într-un autoturism care la rândul lui a fost proiectat în alt autoturism. Toate cele trei autovehicule acroşate erau oprite în coloană, pe banda a 2a de circulaţie, la culoarea roşie a semaforului. După producerea coliziunii, D. Constantin a fugit de la locul accidentului, iar ceilalţi trei conducători auto implicaţi s-au prezentat la sediul Poliţiei Rutiere”.

Ulterior, autorul incidentului s-a prezentat la Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean pentru investigaţii medicale afirmând că a fost victima unui accident de circulaţie. Cercetările efectuate au stabilit însă că el este răspunzător pentru evenimentul rutier în care au fost implicate patru autoturisme iar acum va fi nevoit să dea socoteală organelor de cercetare.


Intră acum și în grupul de