Premii de 5.000 de lei de 1 iunie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Administraţia publică locală suceveană va acorda, anul acesta, premii de aproximativ 50 de milioane de lei vechi pe data de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului.

Conform declaraţiilor oferite de edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, premierea are loc în cadrul unei colaborări a municipalităţii cu Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava.

“Şi în acest an, vom fi parteneri ai Colegiului, în vederea premierii elevilor care vor câştiga concursurile şcolare naţionale de limba română si matematică ce se vor desfăşura în luna mai”, a declarat Ion Lungu.

Concursurile se referă la elevii din ciclul gimnazial, respectiv clasele IV – VIII, iar primarul oraşului a ţinut să afirme că această colaborare chiar dacă vine pe fondul unor nemulţumiri financiare în rândul cadrelor didactice care nu îşi pot găsi rezolvarea prin alocarea de fonduri de la bugetul local, este binevenită, având în vedere susţinerea permanentă a tinerilor valori din şcolile sucevene de către administraţia publică locală.


Intră acum și în grupul de