Parjol la Stulpicani de la un scurtcircuit


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de şapte echipaje de pompieri însoţiţi de tot atâtea autospeciale au fost nevoite să intervină joi dimineaţă, pentru a stinge o întreagă gospodărie cuprinsă de flăcări în localitatea Stulpicani.

Flăcările au fost observate destul de târziu de câţiva vecini ai proprietarei gospodăriei, o femeie de 81 de ani prinsă de altfel de incendiu în locuinţă.

Speriaţi că femeia ar putea arde de vie, oamenii au sunat de urgenţă la 112 solicitând ajutorul pompierilor, la faţa locului deplasânduse echipaje de la Garda de intervenţie Gura Humorului şi Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Stulpicani, Ostra şi Frasin.

Când au ajuns la faţa locului, flăcările cuprinseseră deja întreaga gospodărie arzând violent şura, adăpostul de animale, bucătăria de vară, o anexă din curte şi acoperişul casei.

Prima dată, pompierii au scos din locuinţă femeia înspăimântată care ca prin miracol nu a suferit arsuri, dar care a privit neputincioasă cum tot ceea ce a strâns o viaţă se transformă în scrum.

După aproape două ore, incendiul a fost stins stabilindu-se că acesta a pornit de la un scurtcircuit produs de un conductor electric defect.


Intră acum și în grupul de