Traficanti de tigari, prinsi la Suceava de Politia Rutiera


Intră acum și în grupul de

Două persoane de sex masculin au rămas fără autoturisme după ce au fost depistate în trafic, că se ocupă cu contrabanda de tigari.

Cei doi au fost prinşi de o patrulă de poliţie din cadrul Biroului Rutier Suceava, care efectua serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier pe strada 22 Decembrie din municipiul reşedinţă de judeţ.

Conform datelor obţinute din partea IPJ Suceava, organele de control au procedat la oprirea a două autoturisme înmatriculate în Bulgaria conduse de doi bărbaţi în vârstă de 39 şi 29 de ani, ambii din Mangalia, judeţul Constanţa.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculelor s-a stabilit că acestea conţin ţigări pentru care nu s-a putut face dovada provenienţei, drept urmare şoferii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Suceava unde într-una dintre maşini au fost găsite peste 2.300 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană iar în cealaltă s-au descoperit peste 3.000 de pachete de ţigări având aceeaşi provenienţă.

Întraga cantitate de ţigarete în valoare de circa 5.500 lei a fost confiscată de către poliţişti cum de altfel au păţit şi autoturismele iar constănţenii au ajuns după gratii urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru contrabandă.


Intră acum și în grupul de