AJOFM Suceava: Bursa solicitată de firme din construcții și încălțăminte a avut rezultat promițătoare


Intră acum și în grupul de

La închiderea Bursei solicitată de angajatorii din industria confecțiilor de încălțăminte (Denis SRL Suceava) și construcțiilor (VMP Construcții Edilitare SRL), desfășurată vineri, 09.02.2024, la sediul AJOFM Suceava, au fost înregistrate rezultate promițătoare.

Rezultatele au fost măsurate separat pentru cele trei măsuri active vizate ca ținte organizatorice:

  • Informare și Consiliere pentru Ocuparea Locurilor Vacante: Un total de 95 de șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă au fost informate și consiliate pentru a ocupa cele 67 de locuri vacante oferite la bursă.
  • Seleție pentru Al Doilea Interviu: 25 de persoane dintre cele intervievate au fost selectate pentru al doilea interviu.
  • Înscrieri la Cursurile Gratuite de Calificare: 39 de persoane, care nu s-au încadrat în criteriile de selecție ale angajatorilor, s-au înscris la cursurile gratuite de calificare din Planul de Formare Profesională 2024 (printre care dulgher, fierar betonist, ajutor bucătar, etc.).

Medierea ofertelor de muncă va continua prin lista de locuri vacante gestionată de AJOFM Suceava, afișată la parterul instituției și la punctele de lucru din județ, precum și pe pagina facebook.com/ajofmsuceava.


Intră acum și în grupul de