Un copil mort si altul in stare grava, in urma accidentelor rutiere din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un copil de doar patru ani a fost victima unui grav accident de circulaţie după ce, lăsat nesupravegheat pentru puţin timp, a traversat în fugă strada şi prin loc nepermis.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 20:30, pe Calea Transilvaniei din municipiul Vatra Dornei. Conform unui comunicat de presă remis de către IPJ Suceava, şoferul de 54 de ani din localitate, care l-a acroşat, nu a mai putut face nimic în momentul în care copilul i-a sărit în faţa autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Tot duminică, un minor de 15 şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie petrecut pe parcursul după-amiezii, în interiorul localităţii Moldova Suliţa, judeţul Suceava.

Cercetările făcute de poliţişti arată că băiatul, din comuna Izvoarele Sucevei, conducea un moped neînregistrat pe DJ 175, iar din cauza imprudenţei şi a vitezei excesiv de mare, a pierdut controlul asupra direcţie de mers, a pătruns pe contrasens şi apoi s-a oprit într-un gard de lemn.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului mopedului care nu purta cască de protecţie şi nu avea atestat de absolvire a cursului de legislaţie rutieră.


Intră acum și în grupul de