Oribil! O mama din Radauti si-a aruncat copilul la gunoi! (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O tânără de 28 de ani din judeţul Suceava se află în atenţia poliţiştilor după ce femeia pur şi simplu şi-a aruncat propriul copilaş la ghena de gunoi.

Bebeluşul de sex feminin, a fost găsit întâmplător, sâmbătă în jurul prânzului, de o persoană care ducea gunoiul, într-un buncăr situat între blocurile 14 şi 16 de pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Rădăuţi.

Sugara are aproximativ trei luni de zile iar când a fost găsită era îmbrăcată şi pusă într-o geantă de voiaj.

După ce au fost anunţate autorităţile, imediat la faţa locului s-a prezentat un echipaj de ambulanţă care a transportat-o pe micuţă la Spitalul municipal Rădăuţi, secţia pediatrie, unde medicii au stabilit că nu prezintă leziuni şi este clinic sănătoasă, rămânând sub atenţia cadrelor medicale.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști a fost identificată şi mama fetiţei, o tânără de 24 ani din localitate. Femeia a declarat cu seninătate că ea este mama copilului abandonat, şi că şi-a aruncat copilul la gunoi pentru că a avut o cădere psihică, dar şi-a revenit şi vrea să recupereze copilul ce provine dintr-o relaţie neoficializată şi a fost născută în Londra (Anglia).

Conform IPJ Suceava „tânăra a fost audiată şi internată la Secţia de psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuţi iar în paralel a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava pentru efectuarea unei evaluări atât copilului cât şi mamei”.


Intră acum și în grupul de