Un kilometru de cablu furat la Fundu Moldovei, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Aproape un kilometru de cablu performant a dispărut pe parcursul weekend-ului de pe raza localităţii Fundu Moldovei, judeţul Suceava, până în momentul de faţă hoţii fiind de negăsit.

Furtul a fost anunţat poliţiştilor din localitate chiar de către reprezentantul firmei căreia îi aparţine cablul, după ce muncitorii veniţi la faţa locului au descoperit fapta.

Conform IPJ Suceava, este vorba despre mai mult de 800 de metri de cablu auto purtat cu gel pe care hoţii l-au furat de pe stâlpii pe care era amplasat între kilometrii 11 şi 12 pe raza comunei Fundu Moldovei, fiind secţionat pe trei segmente. Valoarea prejudiciului creat se ridică la aproximativ 9.000 de lei.

Mai mult, din cercetările efectuate a rezultat că hoţii au lucrat în linişte fără ca cineva să-i deranjeze deoarece „pe tronsonul în cauză nu este montat circuit de alarmare şi chiar dacă acesta ar fi fost montat nu ar fi funcţionat deoarece o subtraversare în zona respectivă a fost distrusă cu o săptămână în urmă din cauza unui eveniment rutier”.

Poliţiştii încearcă acum să identifice autorii şi să recupereze prejudiciul.


Intră acum și în grupul de