Campulungeanca de 70 de ani, batuta cu bata de un vecin, in scara blocului


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de mai multe ori în cap cu un par de către un vecin.

Incidentul, conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, a avut loc duminică seara în jurul orei 21:00, pe când femeia se întorcea la domiciliul situat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În urma cercetărilor efectuate de către organele de ordine, s-a stabilit că victima a ajuns pe patul de spital după o bătaie primită chiar de la un vecin în vârstă de 74 de ani.

Poliţia din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a fost sesizată despre cele întâmplate de un vecin de pe scară, care a sunat la 112, în momentul în care a văzut-o pe victimă într-o baltă de sânge pe treptele dintre etaje.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că victima, “în timp ce se deplasa către locuinţă s-a întâlnit în holul imobilului cu vecinul ei, de 74 ani, care pe fondul unui conflict mai vechi a lovit-o de mai multe ori în zona capului şi a umerilor cu o bâtă din lemn”. Mai mult, se pare că agresorul şi-a pregătit arma de atac din timp, aducând-o în locuinţă de mai multă vreme după care a învelint parul în ciolofan.

În urma agresiunii, victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind stabilit diagnosticul de ,,traumatism cranio cerebral cu plagă contuză regiunea occipitală şi fractură humerus stâng’’ pentru care necesită pentru vindecare peste 20 de zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca în funcţie de examinarea medico legală a victimei să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de