Prefectul de Suceava va participa joi la sedinta CL Radauti


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului Suceava Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat, luni, că va răspunde solicitării consilierilor municipali USL din Rădăuţi şi va participa joi la şedinţa CL Rădăuţi.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că a citit scrisoarea deschisă adresată de consilierii municipali USL din Rădăuţi care îi cer să participe la şedinţa CL Rădăuţi şi să prezinte şi rezultatele unei anchete făcute de o comisie mixtă privind modul în care este administrat oraşul de primarul PDL Aurel Olărean. „Voi participa la şedinţa din această lună a CL Rădăuţi care se desfăşoară joi. Ne vom putea cunoaşte, deşi eu am mai fost în CL Rădăuţi chiar anul trecut când am participat la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă acolo când oraşul rămăsese fără gaz natural”, a spus prefectul.

El a arătat că a fost invitat să participe la şedinţa din luna aprilie a CL Rădăuţi, dar că nu a putut onora invitaţia întrucât avea deja programată o întâlnire cu Asociaţia Crescătorilor de Animale din judeţ care reclama probleme legate de păşunat.

Totodată, prefectul a arătat că nu a fost o anchetă efectuată la Primăria Rădăuţi ci un audit. „Ceea ce nu s-a înţeles o vom discuta joi, când vom discuta ceea ce cred ei că le este neclar”, a spus prefectul Sorin Arcadie Popescu.

Într-o scrisoare deschisă adresată prefectului de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, şi transmisă luni presei, consilierii USL din CL Rădăuţi arată că doresc ca prefectul să participe la una din viitoarele şedinţe ale CL Rădăuţi şi să le transmită rezultatul anchetei care a fost făcută de o comisie mixtă desemnată de prefect.


Intră acum și în grupul de