Prescolarii se pregatesc sa participe la faza judeteana a festivalului “Voinicelul”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Festivalul-concurs de interpretare artistică pentru preşcolari “Voinicelul”, găzduit de Iulius Mall Suceava, se pregăteşte pentru cea de-a doua etapă a concursului, cea judeţeană, informează departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Astfel, sâmbătă, 21 mai 2011, de la ora 09.00, la etajul centrului comercial, va avea loc faza judeţeană a festivalului “Voinicelul”, iar pe 20 iunie va avea loc faza naţională. Potrivit departamentului de PR din cadrul complexului comercial, Festivalul “Voinicelul”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava în parteneriat cu Iulius Mall, se bucură de succes, juriul compus din specialişti deliberând cu greu între interpreţii înscrişi la categoriile: dans, interpretare vocală, instrumentală, recitare, precum şi tradiţii şi obiceiuri. Printre scopurile acestei manifestări artistice se numără descoperirea copiilor cu potenţial artistic, orientarea şi instruirea lor vocaţională, valorificarea obiceiurilor, tradiţiilor şi creaţiilor artistice adecvate vârstei, precum şi revigorarea şi amplificarea activităţilor artistice la nivelul învăţământului preşcolar.

Poveşti la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 18.00, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. “Vom aluneca încet – încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele.

*Origami*– Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telefonic: 0732/003.049.


Intră acum și în grupul de