Bărbat din Vicovu de Jos depistat în trafic în Horodnic de Sus cu bagajele pline cu țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vicovu de Jos este cercetat pentru contrabandă după ce a fost depistat, sâmbătă dimineața, în trafic, transportând țigări de contrabandă.

Astfel, sâmbătă la ora 03:39, polițiștii SPR 3 Marginea, au oprit pentru control autoturismul marca Kia Picanto care se deplasa pe DN 2E din comuna Horodnic de Sus.

Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, domiciliat în comuna Vicovu de Jos, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoturismului condus.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagajul acestuia au fost identificate trei genți de voiaj, în acestea fiind depozitate mai multe pachete de țigarete marca MARBLE netimbrate. De asemnea, pe bancheta din spate a autoturismului a fost identificat un ghiozdan, în care se aflau mai multe pachete de țigarete marca MARBLE netimbrate.

Autoturismul a fost condus la sediul SPR 3 Marginea, în vederea inventarierii tigaretelor, rezultând că șoferul a deținut și transportat pe raza comunei Horodnic de Sus, cantitatea de 941 pachete de țigarete marca marca MARBLE netimbrate (18.820 țigarete), bunuri ce trebuiau plasate sub un regim vamal.

În acest caz s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”contrabandă”.

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecatoria Rădăuti, s-a dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra cantitații de 941 de pachete de țigerete (18.820 țigarete) în valoare de circa 13.174 lei, cât și a autoturismului Kia Picanto în valoare de aproximativ 5000 euro.


Intră acum și în grupul de