Acasă Actualitate Isi insela colegii de apartament cu bani desenati

Isi insela colegii de apartament cu bani desenati


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din municipiul Botoşani s-a ales cu dosar penal după ce şi-a înşelat colegii de apartament cu “bani desenaţi”.

Escrocheria a ieşit la iveală luni după-amiază, în jurul orelor 17:00, când o altă persoană de sex masculin, Constantin B. de 21 de ani, din municipiul Roman, a făcut plângere la Poliţie.



C-tin B. locuieşte împreună cu prietena sa în chirie într-un apartament de pe raza municipiului Suceava, iar într-o altă cameră a locuinţei stau, în aceleaşi condiţii, botoşăneanul şi prietena acestuia.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că duminică, Constantin B. i-a solicitat colegului de apartament să achite partea lui de chirie reprezentând suma de 90 de euro. Acesta s-a conformat şi a plătit cu o bancnotă de 50 de euro şi două bancnote de 20 de euro.

A doua zi însă, s-a dovedit că hârtia de 50 de euro este fără nici o valoare deoarece e vorba doar despre un specimen în limba ucraineană.

Aceleaşi surse ne-au mai spus că după ce tânărul a descoperit că banii nu sunt buni de nimic a început să verifice şi ceilalţi bani pe care îi avea în camera sa, o bancnotă de 100 de euro perfect valabilă, dar care a fost înlocuită de colegul de apartament cu două hârtii desenate asemănător cu banii daţi pentru chirie.

Mai mult “şi prietena reclamantului a verificat suma de 200 euro pe care o avea în cameră, într-o carte, constând în patru bancnote de 50 euro, găsind în locul acestora patru specimene după bancnota de 50 euro”.

După isprava făcută, autorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version