A venit de la Botosani sa fure din magazinele sucevene


Intră acum și în grupul de

O tânără din judeţul Botoşani a venit în Suceava sperând că va reuşi să fure din magazinele de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ fără ca cineva să o prindă.

Pentru acest lucru avea gândit şi un sistem propriu special pregătit pentru astfel de acţiuni. Cu toate acestea, în prima unitate comercială în care a intrat a şi fost prinsă.

Conform unui comunicat primit din partea IPJ Suceava, luni seara după ora 19:00, lucrătorii Postului comuna Şcheia, au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenţii de pază de la un hypermarket din Suceava, au surprins o persoană care a sustras produse cosmetice şi îmbrăcăminte în valoare de peste 470 de lei.

Cu ocazia cercetărilor a fost identificată F.Elena, de 19 ani din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, care după ce a luat de pe rafturi o haină şi mai multe produse cosmetice, s-a deplasat la cabina de probă a magazinului, unde a dezlipit etichetele şi a rupt sistemul de securitate a produselor, după care le-a ascuns în poşetă.

Din nefericire pentru ea sistemul ales nu a fost unul bun, iar prejudicial a fost recuperat şi restituit hypermarket-ului, iar tânăra s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de