Parc de 100.000 de euro pentru locuitorii din Burdujeni-Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cetăţenii care locuiesc în cartierul Burdujeni de pe raza municipiului Suceava, vor avea, până la finele anului, un parc nou a cărui valoare de execuţie se ridică la suma de 100.000 de euro.

O sumă impresionantă, având în vedere faptul că parcul ce va fi realizat se va întinde , conform declaraţiilor oferite de conducerea municipalităţii pe parcursul zilei de miercuri în cadrul unei conferinţe de presă, pe suprafaţa de cel mult 5 ari.

Edilul-şef al municipiului Suceava, Ion Lungu, a ţinut să amintească în timpul întâlnirii cu presa că în locul hotărât pentru ridicarea parcului, vor fi realizate mai multe alei pietonale, vor fi montate bănci şi se vor planta arbuşti sau gard viu pentru delimitarea zonei, pe lângă realizarea şi unei zone de joacă pentru copii.

„Vrem în Burdujeni să facem un părculeţ modern pentru că din păcate, în acest cartier, cetăţenii nu prea se pot bucura de locuri unde se pot relaxa, mai ales că noul parc este amplasat în zona centrală a cartierului, zona Moldova, iar suma nu este mare având în vedere necesitatea lui”, a declarat Ion Lungu.

Lucrările vor demara conform promisiunilor în cel mai scurt timp, iar în paralel, vor fi derulate şi lucrări de reabilitare a parcului existent vis-a-vis de Primăria din Burdujeni, aici activităţile fiind derulate pe bani europeni.


Intră acum și în grupul de