Administratorul Clubului Story din Suceava: Clubul își va continua activitatea conform programului aprobat de cei abilitați


Intră acum și în grupul de

Administratorul Clubului Story din Suceava a transmis, marți, printr-o precizare de presă, că activitatea clubului va continua.

„Având în vedere articolele apărute în ultima perioada despre Clubul STORY, administratorul acestuia dorește să va aducă la cunoștință următoarele aspecte:

-clubul își va continua activitatea conform programului aprobat de entitățile abilitate în acest sens. 

– clubul deține toate autorizațiile și avizele necesare funcționarii în legalitate( ISU, MEDIU, DSV, DSP, Autorizație de funcționare). 

Va mulțumesc”, a transmis administratorul Clubului Story.

Reamintim că Poliția Județeană Suceava a anunțat, duminică, printr-o informare de presă, că în urma unei razii efectuate în noaptea de sâmbătă spre duminică în municipiul Suceava pentru creșterea gradului de siguranță publică în zona și incinta barurilor și discotecilor s-a dispus închiderea unui club și au fost legitimate și controlate peste 150 de persoane.

„În urma controlului efectuat de către echipajele mixte (poliție – pompieri – poliție locala – jandarmi) la un club din zona centrală a municipiului Suceava s-a constatat faptul că unitatea desfășoară acte de comerț fără a deține autorizație de funcționare în acord cu prevederile imperative ale O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, drept pentru care s-a procedat sancționarea contravențională aplicând amendă în valoare de 2.200 lei și măsura complementară de suspendare a activității comerciale a clubului”, arăta Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de