Au furat dintr-un tir tot ce au gasit


Intră acum și în grupul de

Nici un loc de parcare nu mai este ferit de acţiunea hoţilor. Acest lucru este demonstrat de o spargere dată de persoane necunoscute asupra unui tir aflat parcat într-un spaţiu special amenajat, îngrădit şi concesionat în cadrul unei firme din localitatea Siret, judeţul Suceava.

Hoţii au dat atacul pe parcursul nopţii chiar sub nasul paznicului care trebuia să aibă grijă de parcare.

Conform datelor obţinute din partea Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au preferat să fure din cabina autotrenului, intrând acolo prin forţarea turelei.

Hoţii au sustras tot ce le-a căzut în mână, de la radioul cu CD până la staţia de emisie recepţie şi două navigatoare, în valoare de aproximativ 3.200 de lei, şi suma de 350 de euro dintr-un portofel care se afla sub scaunul şoferului.

„De asemenea, cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a constatat că din interiorul cabinei autotrenului a mai fost sustrasă şi o geantă în care se aflau mai multe documente, ştampile şi facturi ale firmei deţinătoare a autotrenului, precum şi ale altei societăţi tot din Siret”, a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de