Flutur: „Cine a dorit doar umbrela PDL pentru un anumit post si nu performeaza va trebui inlocuit” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PDL nu trebuie să plătească pentru „neperformanţă, nepricepere sau stângăcii”, este de părere prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, arătând că procesul de evaluare a membrilor PDL cu funcţii în administraţie trebuie să înceapă repede, să fie raţional şi fără sentimente. „Va trebui să lucrăm cu raţiunea şi nu cu inima. Cine nu performează sau a dorit doar umbrela PDL pentru un anumit post şi nu performează va trebui înlocuit”, a spus Flutur, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că nu a fost făcută până în prezent nici o evaluare şi că el lucrează, împreună cu mai mulţi colegi din conducerea partidului, la strategia care va fi făcută şi la criteriile de evaluare. „Această evaluare trebuie să fie cu caracter continuu. Am avut rateurile noastre la unele recomandări”, a declarat liderul democrat-liberal.

Întrebat dacă premierul Emil Boc se încadrează în aceste criterii, Gheorghe Flutur a arătat că premierul a luat măsurile necesare, cu costuri sociale ce nu puteau fi evitate şi care îşi vor vedea în scurt timp eficienţa. „Partidul ar trebui să-şi apere mai mult imaginea şi să sprijine Guvernul pentru măsurile pe care le ia. Nu poţi să-ţi ţii costumul la naftalină. În lupta politică îţi îmbraci costumul şi ieşi la bătaie să-ţi aperi partidul”, a spus prim-vicepreşedintele PDL.

El a subliniat că PDL vrea să încurajeze profesioniştii. „Într-un an de zile, calendarul electoral este pe noi. Nu vreau să pierd din cauza unora care nu-şi fac treaba. Am încredere că vom recupera procentele pierdute”, a mai spus Flutur.


Intră acum și în grupul de