Culmea furtului la Suceava! Hotii n-au luat chiar toti banii


Intră acum și în grupul de

Incredibil dar adevărat! Şi în rândul hoţilor se pare că mai există în ziua de azi oameni cu „suflet”, dacă putem spune aşa. S-a întâmplat în localitatea Udeşti, judeţul Suceava, unde hoţii nu au furat chiar toţi banii pe care i-au găsit mai lăsând şi părţii vătămate o parte din sumă.

Conform cercetărilor efectuate de angajaţii Postului de Poliţie Udeşti, totul s-a întâmplat pe parcursul zilei de miercuri, când o familie din localitate a acceptat contra cost ajutorul a cinci persoane pentru a-şi vopsi tabla gardului împrejmuitor şi de pe casa din curtea gospodăriei.

În dimineaţa zilei de miercuri, în jurul orei 08:30, cele cinci persoane necunoscute, de sex masculin, care au spus că sunt din Galaţi şi Brăila, s-au apucat de treabă.
„În timp ce trei dintre aceştia vopseau tabla casei, doi au rămas împreună cu reclamantul în curtea locuinţei pentru a-i îndruma pe cei de pe acoperiş şi la un moment dat, i-au spus proprietarului, în vârstă de 85 de ani, să le dea suma de 450 lei”, a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

A urmat o scurtă negociere, iar soţia gospodarului a intrat în casă şi a adus muncitorilor suma de 300 de lei. După doar 3-4 minute, lucrătorii au strâns tot şi au plecat în grabă motivând că un coleg de-al lor a suferit un accident.

Cei doi bătrâni nu au avut ce face decât să accepte situaţia, iar după plecarea oamenilor, soţii au intrat în casă, moment în care au observat că plicul în care ţineau de obicei banii se afla acum pe pat.

Surprinzător însă, hoţii care au distras atenţia bătrânilor şi au cotrobăit după bani, nu au furat chiar tot, din suma de 8.000 de lei cât se afla în plic mai lăsând bătrânilor 1.100 de lei.

Poliţiştii au început cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de