Elevii suceveni s-au antrenat sa apere viata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Având parte de o vreme superbă, elevii suceveni s-au luptat, pe parcursul zilei de duminică, să demonstreze că sunt cei mai buni când vine vorba de pregătirea pentru a salva viaţa cuiva.

Astfel la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al Judeţului Suceava s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului cercurilor de elevi intitulat „Cu viaţa mea apăr viaţa!”

Conform purtătoruluide cuvânt al inspectoratului, lt.col. Cristian Hociung, „la startul competiţiei s-au aliniat 10 echipaje din ciclurile gimnaziale şi liceale, băieţi şi fete sau mixte, câştigătoare a fazelor locale fiind reprezentate unităţi şcolare din municipiile Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni, precum şi din comuna Dumbrăveni”.
Conform regulamentului, concursul a constat în probe teoretice şi practice, la finele acestuia pe primul loc clasânduse, la ciclul gimnazial, Grupul Şcolar Dumbrăveni, urmat de Şcoala cu clasele I-VIII nr.6 Suceava şi Scoala cu clasele I-VIII nr.3 Rădăuţi.

În ce priveşte ciclul liceal pe prima poziţie a podiumului a urcat echipa aparţinând tot Grupul Şcolar Dumbrăveni pe celelate locuri situânduse Colegiul Tehnic Al. I. Cuza Suceava şi Colegiul Agricol Fălticeni.

„Echipajele clasate pe locul I s-au calificat pentru etapa interjudeţeană care se va desfăşura în luna iunie, în municipiul Iaşi” a mai adăugat Cristian Hociung.


Intră acum și în grupul de