Doi copii de trei ani au ajuns la spital dupa ce au fost loviti de masini


Intră acum și în grupul de

Doar pe parcursul zilei de duminică doi copilaşi de numai 3 ani au ajuns la spital după ce un moment de neatenţie din partea părinţilor a fost suficient pentru ca aceştia să devină victime ale accidentelor de circulaţie.

Primul incident a avut loc aproape de ora 14:00 pe strada Mihai Eminescu din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava. Aici o şoferiţă de 44 de ani din localitate, în timp ce se afla la volanul autoturismului proprietate a acroşat un băieţel din municipiul Iaşi, care lăsat fără supraveghere de mama sa, s-a angajat în traversarea străzii în fugă. După ce a fost lovit de maşină, copilul a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde va sta cel puţin o lună de zile din cauza rănilor suferite.

Conform IPJ Suceava, cel de-al doilea incident s-a petrecut duminică seara în jurul orei 21:00 pe strada Nicolae Stoleriu din comuna Baia. Aici o fetiţă tot de trei ani a fost lovită în plin de un scuter condus de un tânăr de 22 de ani din localitate după ce micuţa a încercat să traverseze fără să se asigure şi în fugă.

După ce a fost transportată cu ambulanţa la spital, medicii au hotărât că trebuie să stea internată minim 30 de zile, iat poliţiştii continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale ce se impun după ce tânărul de pe moped a fugit de la locul accidentului după ce a lovit-o pe micuţă.


Intră acum și în grupul de