Acasă Actualitate Despartire cu nabadai la Balaceana, judetul Suceava

Despartire cu nabadai la Balaceana, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Iubirea dintre două persoane din localitatea Bălăceana, judeţul Suceava s-a transformat de-a lungul timpului într-o poveste urâtă ajungânduse în cele din urma la bataie cu cuţite.

Totul a culminat duminică după-amiază când, pe fondul intenţiei de a i se intenta divorţ, bărbatul în vârstă de 38 de ani a atacat-o pe femeia de 36 de ani, cu un cuţit chiar în mijlocul drumului.



Incidentul i-a şocat pe consătenii care au asistat la întâmplare sunând imediat la poliţie şi salvare. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care, în faţa locuinţei părinteşti, a fost identificată victima, ce reclama faptul că în timp ce se deplasa pe drum către această locuinţă, soţul ei de care este despărţită în fapt, a alergat după ea şi a lovit-o cu cuţitul în zona gâtului” ne-a declarat inp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Femeia afost transportată de urgenţă la spital fiind supusă imediat unei intervenţii chirurgicale iar poliţiştii aşteaptă acum concluziile medico-legale pentru a se putea face încadrarea juridică a faptei şi dispunerea procedurală.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version