Acasă Actualitate Hot cu mai multe spargeri la activ predat politiei de o firma...

Hot cu mai multe spargeri la activ predat politiei de o firma de paza


Intră acum și în grupul de

Miercuri după-amiază o persoană de sex masculin care avea mai multe spargeri la activ fără a fi prins, a fost dat pe mâna poliţiei de un echipaj de la o firmă de pază din Suceava. Aceştia au reuşit reţinerea tânărului după ce au intervenit în cartierul George Enescu la o societate căreia i s-a declanşat sistemul de alarmă.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 03:30 după ce echipajul l-a văzut pe autorul spargerii fugind printre blocurile din apropierea Bulevardului George Enescu din municipiul Suceava reuşind după o scurtă urmările să îl prindă în zona bisericii.



Imediat au fost chemaţi în sprijin şi poliţiştii care au stabilit că este vorba despre un băiat de 21 de ani din localitatea Arbore iar cu ocazia verificărilor efectuate de echipa operativă la magazinul spart „s-a constatat că geamul lateral din partea strângă a uşi de acces a fost găsit întredeschis, fiind forţat pe mijloc, iar şipcile au fost desprinse parţial. Geamul este prevăzut cu grilaj metalic, unde în partea dreaptă una din gratii a fost îndoită spre interior” ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru din cadrul IPJ Suceava.

Efectuânduse cercetări mai amănunţite s-a stabilit că tânărul este şi autorul unei spargeri în care s-a procedat în mod asemănător cu o noapte înainte la alt magazin alimentar de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ de unde s-au furat ţigări şi băuturi de peste 1.000 de lei.

Băiatul a fost introdus în arestul poliţiei iar organele de ordine încearcă să stabilească cu exactitate întreaga activitate infracţională a suspectului precum şi identificarea şi prinderea celorlalte persoane cu care a comis furturile.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version