Prinsi la furat au stat inchisi pana a venit politia


Intră acum și în grupul de

Joi seară, două persoane de sex masculin au stat închise aproape o oră, fiind incuiate de paznicul unei societăţi, după ce au fost prinse de către acesta la furat. Totul s-a petrecut în localitatea Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, în jurul orelor 18:00.

Poliţia a fost sesizată chiar de agentul de pază care “în timp ce îşi exercita atribuţiile de serviciu a surprins două persoane în magazia unităţii şi le-a blocat în interior. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliție care i-a identificat în magazia din incinta societăţii pe P. Florin, de 44 ani, din comuna Pojorâta şi pe T. Ion, de 49 ani, din comuna Sadova”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru din cadrul IPJ Suceava.

Luaţi la întrebări cei doi au declarat că au intrat în magazine pentru a căuta fier vechi, patrunzând printr-o breşă în din gardul unităţii apoi prin forţarea unei coli de tablă din peretele magaziei.

Conform datelor obţinute bărbaţii nu au găsit fier vechi de furat dar au pus mâna pe patru măşti de gaze şi trei filtre aferente, bunuri ce au fost găsite într-o geantă şi care se afla în imediata apropiere a gardului societăţii, iar acum s-au ales şi cu dosar penal pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de