Bărbat din Probota ucis de un tânăr în timpul unui conflict


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din Probota a fost ucis, marți seara, de un tânăr de 24 de ani din localitate în urma unui conflict spontan.

Potrivit datelor din anchetă, marți seara în jurul orelor orele 23.55, Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin  112 de  Vasile-Ioan C. , de 24 ani, din orașul Dolhasca, sat Probota, cu privire la faptul că l-a din greșeală la un picior pe un bărbat, Nicolae G. de 34 de ani și că acesta sângerează.

La locuința tânărului se afla victima întinsă la sol și i se efectuau manevre de resuscitare, ulterior fiind declarat decesul de către echipajul medical.

Din primele investigații a rezultat faptul că între cei doi ar fi existat un conflict spontan în jurul orelor 20.00, ocazie cu care tânărul de 24 de ani, pentru a se apăra, ar fi utilizat un cuțit cu care l-a tăiat pe bărbat în zona picioarelor.

Tânărul susține că în jurul orelor 23:30 l-a găsit pe bărbatul respectiv în proximitatea locuinței sale și având în vedere că sângera l-a târât în interiorul locuinței sale de unde a apelat 112.

Agresorul a fost imobilizat de către echipajul de poliție ajuns la fața locului, reținut și introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca activitățile de cercetare și documentare să fie coordonate de către procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de