Șoferul mort la Dorna Candrenilor în timp ce conducea un camion a suferit un infarct miocardic acut, indică raportul medico-legal


Intră acum și în grupul de

Șoferul care a murit în timp ce conducea un camion pe raza comunei Dorna Candrenilor a suferit un infarct miocardic acut s-a stabilit în urma examenului medico-legal.

Astfel, în continuarea cercetărilor efectuate de lucrătorii Poliției Vatra Dornei, privind accidentul rutier produs luni la ora 16:55, pe D.N. 17 din în Dorna Candrenilor, marți a fost efectuată necropsia cadavrului bărbatului de 45 de ani din comuna ieșeană Focuri de către un medic legist din cadrul S.J.M.L. Suceava.

Din fișa de constatări preliminare rezultă că moartea a fost patologică și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute consecința infarctului miocardic acut.

Având în vedere aspectele de mai sus, s-a constatat că în privința accidentului este incidentă privind evidența statistică a accidentelor de circulație rutieră și nu face obiectul evidențierii statistice în aplicația „Evidența Accidentelor de Circulație”.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de