Detaliile accidentului cu trei autovehicule și patru răniți de la Milișăuți: Un tânăr șofer a intrat cu mașina pe contrasens pentru a evita să lovească mașina oprită în fața sa


Intră acum și în grupul de

Patru persoane între care și un copil de șapte ani au fost rănite, miercuri după amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 2 H la Milișăuți.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri, în jurul orei 15.50, un tânăr șofer de 23 de ani din Bosanci conducea un autoturism VW pe DN2H în orașul Milișăuți, dinspre Rădăuți spre Suceava.

Ajungând în apropierea intersecției cu DC41, acesta nu a păstrat o distanță suficientă, de siguranță, în mers, față de un autoturism Mazda condus de un bărbat de 60 de ani din comuna Grănicești, care se afla oprit în fața sa și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Fiat condus de un bărbat de 43 de ani din Rădăuți care circula pe DN 2H dinspre Suceava înspre Rădăuți.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, autoturismul WV a fost proiectat cu partea dreaptă spate în partea stângă spate a auto marca Mazda.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei autoturisme implicate în evenimentul rutier, respectiv vătămarea corporală ușoară  patru persoane, între care o fată de 7 ani, toți din autoturismului Fiat.

Răniții au fost transportați de către echipajele medicale ajunse la fața locului la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internați.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative în toate cele trei cazuri.

Cei trei conducători auto au fost conduși la spital une le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de