Pompierii au consolidat tabla de pe acoperișul afectat de vânt la Gura Humorului și au intervenit în mai multe situații în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, la Gura Humorului o bucată de tablă de circa 30 de metri pătrați de pe un bloc a fost luată de vânt și a căzut avariind două autoturisme.

El a menționat că echipajul pompierilor militari de la Garda de Intervenție Gura Humorului a consolidat și alte bucăți de tablă, de pe blocul afectat, care erau în pericol de cădere.

Misiunea militarilor s-a încheiat în zona respectivă unde au rămas polițiștii locali, care au balizat și au asigurat-o pentru evitarea producerii unor eventuale accidente.

Maior Alin Găleată a mai spus că alte intervenții, pe fondul manifestării fenomenelor meteo periculoase, s-au desfășurat sau sunt în desfășurare și în municipiul Suceava.

Astfel, bucăți de tablă desprinse și în pericol de cădere, de pe acoperișurile unor blocuri de locuințe de pe străzile Gavril Tudoraș, Areni și Nicolae Bălcescu, au fost degajate sau fixate de către militari.


Intră acum și în grupul de