Acasă Actualitate Au folosit copiii drept paravan in bataia dintre ei. Vezi cum au...

Au folosit copiii drept paravan in bataia dintre ei. Vezi cum au reusit doi soti din Suceava sa-si bage fetita in spital


Intră acum și în grupul de

Un copil de doar şase ani a căzut miercuri seară victima scandalului izbucnit între părinţi săi.

Soţii, de 34 şi respectiv 33 de ani, din municipiul Suceava au fost împreună cu încă o persoană de sex masculin şi însoţiţi de cei doi copii la un bar de pe strada Ştefan cel Mare din municipiul reşedinţă de judeţ



Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava „la un moment dat între cei doi soţi a avut loc o discuţie în contradictoriu care a degenerat repede în bătaie”.

De frica loviturilor, femeia a luat copiii şi s-a închis în baia societăţii comerciale, dar bărbatul a lovit cu pumnul în geamul ușii care s-a spart, două bucăţi de sticlă lovind-o pe fetiţa lui de 6 ani în zona capului și a piciorului, micuţa fiind transportată la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Între timp, bărbatul s-a ales cu dosar penal întocmit de poliţişti, la plângerea prealabilă a femeii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version