Comuna Scheia are de luni un centru medical modern. Inaugurare cu „tot tacamul” facuta de primarul Andriciuc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Comuna Şcheia se poate lăuda, de luni, 13 iunie, cu un Centru Medical în toată regula, după ce, de faţă cu autorităţile judeţene, primarul comunei, Vasile Andriciuc a inaugurat sediul, la care s-a lucrat aproape un an şi care a costat peste 5 miliarde de lei vechi.

Autorităţile din Scheia au reuşit să facă din fostul dispensar din comună un centru medical modern, dotat corespunzător, cu farmacie, cabinet stomatologic şi două cabinete de medică generală, fără a ignora şi faptul că aceeaşi clădire adăposteşte şi un apartament de serviciu pentru medici .

Primarul Vasile Andriciuc a explicat la inaugurare că fondurile au fost asigurate de primărie şi a mulţumit preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, prezent la eveniment, pentru sprijinul acordat. „Tot ce vedeţi dumneavoastră aici s-a făcut cu bani din bugetul local şi de la Guvernul României şi este pentru locuitorii acestei comune”, a ţinut să precizeze primarul, adăugând că vecinătatea Centrului va fi realizată o altă clădire care va avea în componenţa sa nu mai puţin de 6 cabinete medicale de specialitate.

La rândul său preşedintele CJ, Gheorghe Flutur a ţinut să felicite gazdele pentru inaugurare şi nu a ratat momentul să acuze opoziţia că vorbeşte nemotivat de lipsa reformei din sănătate. „Toţi ne acuză că se închid spitale. Eu văd că la Suceava Spitalul judeţean arată din ce în ce mai bine şi în curând va fi unul clinic, universitar. Iar la Şcheia inaugurăm astăzi un centru medical modern”, a spus Flutur.

Inaugurarea a avut parte de un moment în care un grup de elevi din localitate, îmbrăcaţi popular, a interpretat, la vioară, trompetă şi acordean, imnul naţional şi de o slujbă oficiată de un sobor de preoţi.

La eveniment au participat alături de preşedintele CJ şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie, deputatul PDL Dan Gabriel Gospodaru şi şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Ludovic Abiţei si o buna parte dintre consilierii locali ai comunei.


Intră acum și în grupul de