A furat masina politiei chiar din curtea institutiei. Vezi aici cum s-a intamplat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Culmea hoţiei s-a petrecut miercuri dimineaţă în localitatea Dorneşti, judeţul Suceava, când oamenii legii, cei care păzesc bunurile celorlalte persoane, au devenit victimele hoţilor.

Totul s-a petrecut în jurul orelor 03:30 când maşina de serviciu a organelor de ordine din localitate a fost furată chiar din curtea Postului de Poliţie Dorneşti de către o persoană necunoscută care pentru sustragerea autovehiculului, conform anchetatorilor, s-a folosit de chei potrivite.

Incidentul a fost descoperit chiar de şeful postului care a alertat de urgenţă colegii, mai multe echipaje pornind în căutarea maşinii de poliţie.

Conform declaraţiilor oferite de insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, “autoturismul a fost identificat în trafic după aproximativ 30 de minute de căutări pe raza localităţii Straja rulând pe DJ 209G”.

Agenţii porniţi pe urmele autoutilitarei au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar şoferul și-a continuat deplasarea, motiv pentru care a avut loc o scenă ca în filmele americane, după mai bine de un kilometru de urmăriri în trombă reuşindu-se blocarea autoturismului pe o uliță comunală.

„Suspectul de comiterea furtului a fost identificat ca fiind T. Vitalii, de 41 ani, din comuna Dornești, iar întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool în aer expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai adăugat Gabriel Panţiru.

În cauză se continuă cercetările, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.


Intră acum și în grupul de