Doi jandarmi suceveni au ajuns la spital dupa ce au incercat sa opreasca un hot prins in flagrant (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doi jandarmi suceveni aflaţi în exerciţiul funcţiunii au ajuns la spital după ce au încercat să oprească un hoţ surprins în timp ce fura din curtea unei locuinţe de pe raza localităţii Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Cei doi făceau parte dintr-o patrulă mixtă poliţie – jamdarmi, ce executa serviciul de pază şi protecţie pe raza oraşului Vicovu de Sus, în zona „Laura”. În jurul orei 01.15, pe strada Brâncuşi din localitate, a fost observat un faeton suspect, ce staţiona în dreptul unui imobil.

Deplasându-se în zona faetonului, o persoană ce a ieşit din curtea locuinţei, s-a urcat în atelajul hipo şi a încercat să se sustragă întâlnirii cu patrula de ordine publică, plecând în grabă din zonă. Doi dintre jandarmi au încercat să oprească faetonul şi deoarece suspectul nu a oprit la somaţia acestora, continuând deplasarea în fugă, au reuşit să urce în faeton.

Conform declaraţiilor oferite pentru www.newsbucovina.ro de insp.princ. Gabriel Panţiru, şeful Biroului relaţii cu presa din cadrul IPJ Suceava, gestul jandarmilor nu a fost unul inspirat deoarece „în faeton, fugarul nu s-a supus somaţiilor venite din partea plutonierului, ba mai mult l-a îmbrâncit pe acesta şi a reuşit să-l arunce din faeton pe partea carosabilă, iar mai apoi l-a lovit pe al doilea jandarm în zona capului, care s-a dezechilibrat şi a căzut şi el din atelaj”.

În urma rănilor suferite, jandarmii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi unde au rămas internaţi iar hoţul a dispărut în noapte. Totuşi, cercetările efectuate au stabilit că autorul este un bărbat de 34 de ani din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, cunoscut cu antecedente penale.

Acum poliţiştii încearcă să dea de urma lui, după ce omul a dispărut de acasă.


Intră acum și în grupul de