Si curierii rapizi sunt talhariti, nu doar postasii. Vezi aici cum s-a intamplat

În ultima perioadă, nu doar poştaşii cad victime ale tâlhăriilor, ci şi angajaţii societăţilor de curierat rapid au parte de aceeaşi soartă. Un incident asemănător care să întărească spusele a avut loc miercuri după-amiază pe raza localităţii Frasin.

Victima, de 25 de ani, este din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

În urma cercetării la fața locului și a investigațiilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că persoana în cauză este casier la o firmă de curierat, iar miercuri s-a deplasat cu autoturismul firmei în orașul Frasin, pentru a preda un plic unui anume M.Ciprian, urmând să încaseze de la acesta suma de 2.000 de lei.

Conform declaraţiilor tânărului, a ajuns pe raza orașului Frasin în jurul orelor 13.15 unde l-a așteptat pe client în zona stației CFR Frasin aproximativ 10 minute. „Când acesta a apărut, motivând că plicul nu este al lui ci de fapt al unui coleg cu care lucrează la o fabrică din zonă, i-a solicitat victimei să îl însoțească până la intrarea în societatea situată la ieșirea din orașul Frasin spre comuna Vama, într-o zonă retrasă, în acest sens urcându-se pe scaunul din dreapta al autoturismului”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Ajunși la destinaţie, cei doi au coborât din mașină, iar în timp ce victima a început să scrie factura având și plicul alături, autorul tâlhăriei l-a lovit pe tânăr în piept, a luat plicul din mașină și a fugit spre albia râului Moldova, făcându-se nevăzut.

Acum poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării şi prinderii autorului.