Gheorghe Flutur, total nemultumit de modul cum arata Punctul de Trecere a Frontierei din Siret


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a arătat total dezamăgit de felul în care se prezintă la ora actuală Punctul de Trecere al Frontierei Siret.

Şeful administraţiei judeţene a fost prezent în PTF Siret, pe parcursul zilei de vineri când, alături de guvernatorul regiunii Cernăuţi, Mychail Papiev, şi de adjunctul acestuia, Mihai Găiniceru, a participat la discuţiile privind înfiinţarea unui coridor rutier care să lege Polonia de Marea Neagră.

La plecare însă, Gheorghe Flutur s-a arătat total nemulţumit de aspectul vămii afirmând că “nu este normal aşa ceva, cu siguranţă felul în care arată la ora actuală PTF Siret nu reprezintă imaginea unei porţi de intrare în Uniunea Europeană”.

Preşedintele CJ Suceava a făcut referire la aspectul exterior al clădirilor vămii precum şi la starea avansată de degradare a căilor de acces.

Conform şefului deliberativului judeţean, cel târziu pe parcursul săptămânii viitoare, va avea loc o întâlnire între conducerea CJ şi cea a vămii pentru ca situaţia actuală să-şi găsească în cel mai scurt timp o rezolvare.


Intră acum și în grupul de