A murit lovita de doua masini. Vezi aici cum s-au intamplat lucrurile


Intră acum și în grupul de

O persoană de sex feminin din localitatea Vama, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa la miezul nopţii în timp ce se îndrepta către casă deplasându-se pe marginea drumului principal din comună.

Femeia, în vârstă de 86 de ani, a fost lovită sâmbătă la orele 00:15, de o maşină care, după accident, a demarat în trombă. Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost aruncată pur si simplu pe sensul opus de mers unde a fost din nou lovită de o autoutilitară condusă de un bărbat de 51 de ani, victima murind pe loc.

Nimeni dintre martorii incidentului nu au putut oferi mai multe date despre şoferul care a provocat accidentul, declarând poliţiştilor sosiţi la faţa locului, doar că este un autoturism cu numere de Bucureşti.

Imediat au început căutările acestuia iar în scurt timp maşina a fost găsită abandonată după pasajul de trecere la nivel cu calea ferată de pe strada Voroneţ din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava.

Conform cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că “autoturismul era condus în momentul accidentului de un bărbat de 39 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ care în momentul de faţă este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de