A sarit cu sabia la bataie pentru a-si impune parerea


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni derulează cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care un locuitor al municipiului reşedinţă de judeţ s-a crezut în epoca medievală şi a intrat peste vecini, în casa acestora, ameninţându/i pe toţi cu sabia.

Incidentul a avut loc sâmbătă în jurul orelor 21:00 când au fost chemate în ajutor şi organele de ordine pentru a-l linişti pe agresor.

Ancheta derulată de acestea au stabilit că, victima, o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Pătrăuţi a fost atacată de o persoană de sex masculin, când s-a întors la propria locuinţă din municipiul Suceava.

Agresorul este chiar un vecin de-al femeii, de 47 de ani, din cartierul Burdujeni, care a vrut să-şi impună punctul de vedere pe fondul unor neînţelegeri mai vechi existente între cei doi legate de folosirea curţii comune şi a utilităţilor.

Nu i-a păsat de nimic şi cu sabia artizanală deasupra capului a tăbărât în casa vecinilor unde a început să o ameninţe pe femeie şi pe concubinul acesteia alături de copiii victimei.

“Cercetările sunt continuate de lucrătorii Formaţiunii Poliţiei de Proximitate din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de