Fostul consilier judetean PSD Ioan Corjuc – „reinventat politic” de cei din PDL Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul consilier judeţean al PSD, a fost desemnat la finele săptămânii trecute să preia şefia Comisiei de administraţie, ordine publică, siguranţă naţională, dezvoltare locală şi regională şi automat va sta la masă cu liderul judeţean al PDL, Gheorghe Flutur, în calitatea sa de secretar executiv al Biroului Permanent Judeţean al PDL pe care a dobândit-o în mod automat, ca şef al comisiei. Democrat-liberalii suceveni au stabilit structurile de conducere pentru jumătate din cele 8 comisii de specialitate care funcţionează la nivelul organizaţiei judeţene.

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan a informat presa că in afara comisie de administraţie, au mai fost stabiliţi preşedinţii comisiei de muncă şi protecţie socială, în persoana omului de afacerui rădăuţean Dumitru Mihalescu, al Comisiei de politică externă, justiţie şi drepturi cetăţeneşti care va fi condusă de George Oniga şi al Comisiei de infrastructură, energie şi mediu, unde va activa pe post de lider fostul director general al Poştei Române, Marius Vatavu.
Deputatul sucevean a ţinut să expplice că fiecare comisie este condusă de un birou compus dintr-un preşedinte, trei vicepreşedinţi şi un secretar.

„Aceste comisii pe diferite domenii de activitate se vor de fapt nişte pepiniere care vor alimenta rezerva de cadre a partidului. De aici vor fi selectaţi oamenii care vor implementa programul de guvernare al partidului dar şi principalii comunicatori ai partidului pe domeniile de activitate respective. Încercăm ca şi comunicarea pe linia activităţii politice şi a actului de guvernare să fie mai corectă şi mai profesionalizată”, a explicat secretarul general al PDL Suceava, Ioan Bălan.

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Orest Onofrei a dorit şi el să întărească decizia adoptată de colegii săi de partid în legătură cu fostul consilier judeţean al PSD şi a spus că „susţinerea lui Ioan Corjuc, ca preşedinte al unei comisii de specialitate demonstrează că PD-L apreciază valoarea politică oriunde există aceasta. Valoarea politică este dată de atitudinile şi acţiunile politice ale unui om în favoarea cetăţenilor acestui judeţ şi nu este dată aşa cum procedează PSD, de cantitatea de înjurături pe care o produce un om politic. Domnul Corjuc a fost în favoarea dezvoltării acestui judeţ atunci când PSD partidul în care era a făcut tot ce i-a stat în putinţă să împiedice dezvoltarea infrastructurii judeţului”.


Intră acum și în grupul de