Acasă Actualitate ISU Suceava, recomandări pentru preoți și enoriași de Florii: Mențineți libere căile...

ISU Suceava, recomandări pentru preoți și enoriași de Florii: Mențineți libere căile de evacuare din biserică și parcați mașinile fără a bloca accesul pompierilor spre lăcașurile de cult


Intră acum și în grupul de

ISU Suceava transmite, sâmbătă, în preajma sărbătorii de Florii, câteva recomandări pentru a se evita situații nedorite în cazul unor incidente.

În contextul în care creștinii ortodocși sărbătoresc Duminica Floriilor, pompierii militari suceveni sunt pregătiți să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din situații de risc.



 Pentru evitarea producerii unor incidente pe timpul slujbelor religioase, recomandăm, atât preoților, dar mai ales enoriașilor, să respecte câteva reguli simple, însă foarte importante care pot salva vieți și bunuri:

–  mențineți libere căile de evacuare din biserică și interziceți accesul în interior, dacă a fost depășită capacitatea construcției;

–  parcați mașinile în vecinătatea lăcaşurilor de cult, astfel încât accesul autospecialelor de pompieri să nu fie obstrucționat.

„Să ne bucurăm împreună de această sărbătoare, fără evenimente care să pună în pericol vieți și bunuri!”, a transmis ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version