Acasă Actualitate „Zilele Sucevei” amana redeschiderea traficului greu pe podul de la Burdujeni ...

„Zilele Sucevei” amana redeschiderea traficului greu pe podul de la Burdujeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Redeschiderea podului rutier de la Burdujeni pentru traficul greu, care fusese anunţată pentru începutul acestei săptămâni, nu a mai avut loc.

Cu toate că lucrările efective au fost finalizate, iar constructorii şi-au dat acordul pentru ridicarea restricţiilor de circulaţie începând cu data de 20 iunie, cu aproape două săptămâni mai repede decât era stipulat în contract, Serviciul Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Suceava a solicitat amânarea reluării traficului greu pe pod.



Edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, şi-a cerut scuze faţă de conducătorii auto, dar a justificat încălcarea afirmaţiilor sale prin solicitarea expresă venită din partea poliţiştilor.

„Podul care traversează râul Suceava în zona Burdujeni este finalizat şi nu mai prezintă nici un fel de pericol în ceea ce înseamnă traficul rutier, dar am primit o solicitare din partea Serviciului Poliţiei Rutiere prin care se cere amânarea deschiderii lui şi pentru maşinile cu tonaj mare până după << Zilele Sucevei >>, avându-se în vedere că anul acestea, sărbătoarea va avea loc în parcarea de la Iulius Mall”, a declarat primarul Ion Lungu.

Solicitarea a fost motivată de faptul că şi aşa în zilele de sărbătoare numărul autovehiculelor existente în trafic în acea zonă va fi depăşit de două sau trei ori decât cel existent la ora actuală şi că „în astfel de condiţii doar maşinile de tonaj greu ar mai lipsi de pe pod”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version