CJ Suceava a aprobat comisiile de examinare pentru concursurile de ocupare a posturilor vacante de la Spitalul Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Suceava care a avut loc miercuri, au fost aprobate comisiile de examinare pentru concursurile de ocupare a patru posturi vacante la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, printre membrii acestora numărându-se şi consilierul judeţean Ioan Bădeliţă.

În calitate de iniţiator al proiectului de hotărâre privind aprobarea componenţei comisiilor de examinare pentru concursurile de ocupare a unor funcţii de conducere vacante la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a declarat pentru NewsBucovina.ro: „Având în vedere că la Spitalul Judeţean Suceava erau vacante unele posturi de şefi de secţie şi erau conduse de medici care aveau declaraţie temporară de gestionare a conducerii acestor activităţi specifice, am luat hotărârea să scoatem aceste funcţii la concurs.

Astfel, în şedinţa Consiliului Judeţean a fost aprobată componenţa comisiilor de examinare care va efectua acest lucru. Structura comisiilor de examinare este reglementată de Ordinul Ministerului Sănătăţii Publice nr. 1406/2006 pentru cele două probe diferite, respectiv – proba de interviu şi proba scrisă, clinică sau practică, cu precizarea că pentru proba scrisă este nevoie de reprezentarea printr-o persoană a autorităţii în a cărei subordine se află unitatea sanitară publică. Persoana care a fost desemnată din partea noastră, a autorităţii publice, este domnul consilier judeţean Ioan Bădeliţă”.

Potrivit sursei citate, Comisia de examinare pentru proba interviu va fi alcătuită din Comitetul director al Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou, din a cărei componenţă fac parte: ec. Rîmbu Vasile (manager), dr. Ganea Elena- Doina – director medical, as. Chirap Doina – director îngrijiri şi ec. Maruseac Paraschiva – director financiar – contabil. Directorul medical, dr. Ganea Elena, va fi şi preşedintele Comisiei de examinare pentru proba scrisă, clinică, sau practică.

La Spitalul Judeţean Suceava au fost scoase la concurs posturile de şef de secţie la Gastroenterologie, Pneumologie, Ortopedie şi Neurologie.


Intră acum și în grupul de