Cercetat penal chiar daca nu stia ca se plimba cu camionul furat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani, cetăţean ucrainean, a intrat în atenţia autorităţilor din ţara noastră după ce s-a ales cu dosar penal pentru “tăinuire”.

Omul a încercat să intre în România prin Punctul de Trecere al Frontierei Siret, aflându-se la volanul unui autocamion marca MAN.

Conform autorităţilor la controlul de frontieră, bărbatul a prezentat documentele personale de identitate şi ale autovehiculului, ocazie cu care s-a constatat în urma verificărilor efectuate prin organele specializate, faptul că autocamionul este semnalat ca fiind furat din Rusia.

“Cetăţeanul ucrainean a declarat poliţiştilor de frontieră că el este angajat ca şofer la o firmă de transport din Ucraina, iar autocamionul aparţine firmei respective, prin urmare nu cunoaşte provenienţa acestuia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

Cu toate acestea, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocamionul a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de