Weekend plin de sange pe drumurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Accidentele rutiere au fost la ordinea zilei pe parcursul weekend-ului atât pe raza municipiului Suceava cât şi în judeţ. Sirenele echipajelor SMURD şi de descarcerare alături de cele ale ambulanţelor au putut fi auzite aproape încontinuu, începând chiar de vineri seara şi până duminică la căderea întunericului.

Nu mai puţin de 14 accidente rutiere au avut loc pe drumurile sucevene, din care 4 pe arterele de circulaţie din municipiu.

În urma acestora, 12 persoane au ajuns pe patul de spital cu diferite răni, patru pacienţi fiind minori.

Conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, majoritatea evenimentelor rutiere nedorite au avut loc pe fondul vitezei excesive de deplasare pe un carosabil umed, neatenţia la volan şi, bineînţeles, consumul de băuturi alcoolice.

În plus, două dintre accidente au fost provocate de persoane care s-au urcat la volanul autoturismelor chiar dacă nu deţineau permis de conducere.

Doar ca prin minune, nu a fost înregistrat nici un caz de deces în rândul victimelor chiar dacă a avut loc şi o răsturnare a unui autovehicul într-o râpă adâncă de peste 15 metri. Din fericire, ambele persoane ocupante ale maşinii, şoferul, o fată de 27 de ani şi mama acesteia de 46 de ani, scăpând cu viaţă, dar cu răni grave.


Intră acum și în grupul de