Atletism: Rezultate peste asteptari pentru micii sportivi suceveni la ultimele concursuri de Grand Prix


Intră acum și în grupul de

Cei mai tineri sportivi suceveni s-au descurcat peste aşteptări la concursul de Grand Prix-ul Naţional de juniori III de la Bucureşti. Cele mai bune rezultate au fost obţinute Andreea Cucoşel, sportiva legitimată la LPS Suceava, care a reuşit să urce pe primul loc atât în proba de 200 de metri, cât şi în cea de 300 de metri, timpii înregistraţi în ambele probe constituid recorduri personale.

Cealaltă sportivă pregătită de antrenorul emerit Toader Flămând, Simona Caziuc, a reuşit şi ea un rezultat bun în finala Campionatului Naţional de atletism pentru juniori I, cucerind medalia de argint în proba de 1.000 metri.

Pe primul loc al podiumului, în Grand Prix-ul juniorilor III, a urcat si Ioan Benţa, atletul legitimat la CN “Nicu Gane” Fălticeni reuşind să se impună în proba de 3.000 de metri, câştigând cursa cu un avans de 23 de secunde. Cea de-a patra medalie de aur a delegaţiei sucevene a fost obţinuta de Andrei Gafiţa de la CSM Suceava, care a terminat pe primul loc în cea mai lungă probă a Grad-Prix-ului, cea de 5.000 de metri marş.

Zestrea de medalii a cluburilor locale a fost completată de fălticenenii Ionuţ Bâgu şi Andreea Bucătariu, care au cucerit argintul în cursele de 1.500 de metri obstacole, respectiv 3.000 de metri. Medalii de bronz au cucerit Sebastian Iftimescu şi Sabin Lămăşanu, ambii de la CN “Nicu Gane” Fălticeni, care au urcat pe ultima treaptă a podiumului în probele de 1.500 de metri, respectiv 1.500 de metri obstacole.

La reuniunea atletică de la Bucureşti au participat 275 de sportivi de la 65 de cluburi din ţară.


Intră acum și în grupul de