AJOFM Suceava anunță organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă


Intră acum și în grupul de

Piața muncii, în continuă schimbare, aduce împreună angajatori și candidați în căutarea unor modalități optime de interacțiune. În acest context, AJOFM Suceava va organiza vineri, 17 mai 2024, la Iulius Mall Suceava, parter zona centrală, începând cu ora 10, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Multiple Locații pentru Eveniment

Evenimentul va avea loc simultan la Casa Germană din Rădăuți, la Centrul de Educație Incluzivă „Sf. Andrei” din Gura Humorului, precum și la Punctele de Lucru din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc. Angajatorii vor avea ocazia să întâlnească potențiali angajați, discutând despre aspirațiile și așteptările acestora, în timp ce candidații vor putea să-și măsoare competențele și să negocieze direct condițiile de remunerare.

Oferte de Muncă Disponibile

Până în prezent, angajatorii și-au anunțat participarea, oferind 278 de locuri vacante la nivelul județului: 161 la Suceava, 11 la Gura Humorului, 18 la Fălticeni, 12 la Rădăuți și 14 la Câmpulung Moldovenesc. Domeniile de activitate sunt diverse, incluzând fabricarea înghețatei, panificație, producție, fabricarea hârtiei și cartonului, construcții, prelucrarea lemnului, comerț, pază și protecție, repararea autovehiculelor, ospitalitate, învățământ primar, cercetare-dezvoltare și multe altele.

Locuri Vacante pentru Toate Nivelurile de Educație

Din cele 161 de oferte din Suceava, 20 sunt pentru necalificați, 90 pentru cei cu studii medii sau profesionale, și 51 pentru candidați cu studii superioare. Inginerii și programatorii IT sunt printre cei mai căutați candidați, alături de electricieni, sudori și mecanici auto. De asemenea, sunt disponibile locuri pentru profesori în învățământul primar.

Standuri de Informare și Suport

Pentru a oferi informații despre tendințele pieței muncii și orientare în carieră, vor fi prezente standuri de informare și suport: înscriere la cursuri de calificare, ocupare în străinătate prin rețeaua EURES, suport pentru tineri NEETs, persoane cu dizabilități, refugiați prin partenerii Organizația Bucovina și World Vision, economie socială și transparență și integritate în administrația publică prin Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Suceava.

Invitație pentru Angajatori

Comunitatea de afaceri este invitată să participe pentru a-și extinde echipele într-un mediu profesional optimizat pentru succes. Angajatorii interesați sunt rugați să confirme participarea până joi, 16 mai 2024, ora 14, pentru a finaliza detaliile organizatorice și a asigura o experiență optimă în ziua evenimentului.


Intră acum și în grupul de